Farda Telecom

Farda telecom is gevestigd in Emmen en is opgericht in 2011. Het is een familie bedrijf dat wordt gerund door Fahim en Niloufar. Bij Farda Telecom proberen we onze klanten te voorzien van alles wat ze te kort komen op het gebied van mobiele telefonie. Wij bieden dan ook accessoires en diensten aan die in de omgeving schaars zijn. Op die manier proberen we ons te onderscheiden van alle andere telefoon zaken in Emmen.

Bij Farda Telecom proberen we onze klanten te voorzien van alles wat ze tekort komen op het gebied van mobiele telefonie.

“Service vinden we heel belangrijk. We proberen onze klanten dan ook zo goed mogelijk te helpen." Niloufar Pajman – Winkeleigenaar

Waarom Farda Telecom?

  • Beste service van Emmen
  • Snelste reparaties
  • No cure no pay! Dus geen oplossing, geen kosten!
  • Met daarbij de hoogste kwaliteit!
  • Ruim assortiment aan accessoires

Snelle levertijden

Op werkdagen voor 17:00 besteld morgen in huis! Telefoons op werkdagen voor 17:00 besteld 3 dagen levertijd.

14 dagen bedenktijd

Heeft u een product van onze webshop ontvangen dat niet naar wens is? U kunt uw bestelde product binnen 14 dagen aan ons terugzenden.

Gratis verzenden

Bij ons heb je altijd de keuze voor gratis bezorging. Als je voor 17:00 uur bestelt, heb je je aankoop de volgende dag al gratis in huis.

Garantie

Garantie op reparaties vanaf het moment dat jij jouw toestel retour ontvangt, en geldt alleen op de vervangen onderdelen.