webshop

Home webshop Telefoons Nieuwe Telefoons Samsung Samsung Galaxy A8 (2018) Samsung Galaxy A8 (2018) Zwart 32 GB

Samsung Galaxy A8 (2018) Zwart 32 GB

359,00

[:nl]Deze Galaxy A8 (2018) van het merk Samsung komt in de kleur zwart.
Het vernieuwde design heeft een dubbele frontcam, waarmee het de eerste smartphone van Samsung is die dit heeft. [:]

304 op voorraad

Beschrijving

[:nl]Infinity Display
Het langwerpige scherm wordt door Samsung aangeduid als Infinity Display. Betreffende een AMOLED-paneel waardoor kleuren er goed uitzien en er nagenoeg oneindig contrast aanwezig is. De Galaxy A8 (2018) is water- en stofdicht dankzij de IP68-certificering. De accu heeft genoeg power voor een volle dag dankzij de 3000mAh sterke accu.

Langwerpig metalen design

Er is gekozen voor een body van metaal, wat er premium uitziet en net zo aanvoelt. Het Infinity-display heeft erg smalle schermranden en een verhouding van 18,5:9. Hierdoor heb je in verhouding een groot scherm en een relatief kleine behuizing waardiir je makkelijk twee apps naast elkaar kunt draaien.

Dubbele frontcam
Aan de voorkant is een dubbele camera te vinden, waarmee het de eerste smartphone is van Samsung die hiermee uitgerust is. Hiermee heb je de mogelijkheid om fotos te maken met een bokeh-effect, waardoor het onderwerp op de voorgrond scherp is, maar de achtergrond vaag. De camera aan de achterkant is een 16-megapixelcamera met een lichtsterke sensor en kan filmen in een 4K-resolutie.

Snelle en energiezuinige processor
De Galaxy A8 2018 is uitgerust met de eigen ontwikkelde Exynos 7885-chipset, die acht rekenkernen bevat. Twee daarvan worden gebruikt voor de zware taken, terwijl de andere zes of een combinatie daarvan worden ingeschakeld voor wat lichtere taken. Naast kracht biedt deze processor ook goede prestaties op het gebied van accuduur.

Opslaggeheugen
Je kunt de standaard 32GB opslaggeheugen, namelijk makkelijk uitbreiden door middel van een geheugenkaartje.[:]

Extra informatie

Merk

Samsung

Model

Galaxy A8 (2018)

Kleur

Zwart

Schermgrootte

5,6 inch

Opslagcapaciteit

32 GB